Wat kan ik voor je betekenen?

Ik help je bij het voeren van je boekhouding. Deze doe je in het Excel-format dat ik je verstrek. Deze boekhouding gebruik ik om tot je jaarrekening en aangifte inkomstenbelasting (de fiscale afhandeling) te komen, en als je het wilt verzorg ik ook je btw-aangiftes. En als je een eigen systeem hebt, of werkt met bijvoorbeeld e-Boekhouden, Moneybird, Jortt of Acumulus, gebruik ik dat als basis voor de fiscale afhandeling. Omdat ik als belastingconsulent werk vraag ik voor ondernemers uitstel aan voor de aangifte inkomstenbelasting: dat betekent dat je niet per se al voor 1 mei je cijfers af hoeft te hebben, maar nog wat tijd kan nemen om alles op orde te krijgen. En het geeft mij natuurlijk ook de ruimte om mijn werk te spreiden en daardoor de kwaliteit te waarborgen. Verder kun je me bellen, appen of mailen als je vragen hebt, maar we kunnen ook in je werkruimte of in de stad afspreken om onder het genot van een kop koffie je zaken door te spreken. 

Wat kost het?

Mijn uurtarief is € 80 exclusief btw. In mijn branche zie ik veel aanbieders die met pakketprijzen werken, en ik heb gemerkt dat dit ten koste gaat van de flexibiliteit die ik van een adviseur verwacht. Daarom werk ik liever op uurbasis, omdat ik dan echt maatwerk kan leveren en dus de aandacht en focus die nodig zijn om jou te helpen met je cijfers optimaal ingezet kunnen worden. Je betaalt wat je afneemt, dus nooit teveel.

Grote klussen? En wil je mijn boekwerk voor me doen?

Dat kan zeker. Ik kan op locatie werken, en ook met de bekende “schoenendoos” aan de slag. Prijzen in overleg.

Particulieren?

Ook voor de particulier verzorg ik graag de aangifte inkomstenbelasting.  Deze kan ik voor de deadline van 1 mei voor je indienen.   

Kennis maken? Een eerste gesprek?

Neem contact met me op via het contactformulier voor een vrijblijvend gesprek, of bel of app me.

AVG en privaybeleid

Omdat ik met persoonsgegevens werk volg ik de regels die opgesteld zijn conform de Wet bescherming persoonsgegevens. Dat betekent dat ik je persoonsgegevens niet aan derden verstrek zonder dat jij daar je expliciete toestemming voorgegeven hebt. De voorwaarden vind je onder de knop Algemene Gegevens.