persoonlijk aanpak

Toen ik in juni 1999 op Roze Zaterdag in Arnhem een kraam zag van De Manie Groep, toen HET administratiekantoor  voor de creatieve sector, wist ik meteen dat mijn droge beroep als administrateur ook anders toegepast kon worden. Ik werkte toen al ruim tien jaar als administratief medewerker bij een groot bedrijf. Waarom dit beroep en waarom de culturele sector? Ik hou van ondernemers, kunst, cultuur, orde scheppen en plannen. Ik heb gemerkt in mijn startjaren bij De Manie Groep, later boqx 0 te Utrecht, dat veel ondernemers geen zin hebben in administratieve rompslomp en al helemaal niet in hun belastingaangiftes. Door mijn persoonlijke aanpak zie ik mijzelf als toegevoegde waarde voor mijn klanten zodat zij hun plannen kunnen uitvoeren. Mijn interesse houdt niet op bij kunst en cultuur, ook andere kleine ondernemers bedien ik graag.

mijn klanten

Tot nu toe bedien ik een breed scala aan zzp-ers en VOF’s, waaronder:
Acteurs en trainingsacteurs, tangodansers, trainer/coaches, communicatieadviseurs, webdesigners, grafisch ontwerpers, fotografen, beeldend kunstenaars, theatermakers, keramisten, Davis counselors, conceptontwikkelaars, architecten, landschapsarchitecten, fietsenmakers, fysiotherapeuten, Mensendieck-therapeuten, psychologen, schrijvers en tekstschrijvers, ecologisch hoveniers, animation designers, journalisten, festivalbouwers, decorbouwers, ecologisch adviseurs, accordeonbouwers en huiswerkbegeleiders.

over mij

Ik heb de opleiding belastingconsulent van het RB doorlopen en vind het leuk om op de hoogte te blijven van wetswijzigingen en bewegingen op de financiële markt. In mijn vrije tijd fiets ik graag en doe ik aan trailrunning, bootcamp en crossfit. Verder doe ik aan zenmeditatie. Ik heb een vrouw en twee dochters en we hebben twee leuke katers.